Güllaç Tarifi

Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket güllaç yaprağı
  • 500 gram şeker
  • 2 litre süt
  • Ceviz
  • Nar

Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ve şekeri ocağa alıp şeker eriyene kadar pişirin.
  2. Şerbeti ılımaya bırakın.
  3. Güllaç yapraklarına şerbetle ıslata ıslata dizin, orta kısma kırık cevizleri dizin.
  4. Dolapta soğumaya bırakın.
  5. Narla süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun🫶🏼.

Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Dolma
Lebeniye Çorbası (Şehriyeli)
Tiramisu (Yalancı )
Köfteli İskender
Çörek Otlu Kurabiye
Çok Pratik Kedidili Pasta
Hdabla | © 2025 |