Soğan Mezesi

Soğan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet kuru soğan
  • 100 ml sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kuru fesleğen
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı toz şeker

Soğan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanlar yarım ay ince dilimlenir.
  2. Tava ocağa alınır sıvı yağ eklenir.
  3. Soğanlar da eklenir.
  4. Baharat karışımı ve toz şeker eklenir karıştırılır.
  5. Soğanların rengi değişip yumuşayınca ocaktan alınır.

Soğan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Makarna
Arapların Helva Tarifi (Lezzeti Harika)
Kestirme Çorbası
Pankek
Cevizli Revani
Portakallı Köstebek Pasta Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet