Kabuska

Kabuska Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg beyaz lahana
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 1.5 yemek kaşığı domates salçası
- Sıcak su
- Tuz
Kabuska Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle lahanamızı dilimleyip, sirkeli su ve sonrasında duru su ile iyicene yıkıyoruz.
- Tenceremize sıvı yağ, 2 diş sarımsağımızı (dilimleyerek) soğanımızı ekleyip kavurduktan sonra salçamızıda ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
- Sonrasında lahanalarımızı tenceremize ekleyip biraz daha kavurmaya devam ediyoruz.
- En son olarak sıcak su ile tuzumuzuda ekleyip kısık ateşte 5 dakika pişmeye bırakıyoruz.
- Lahanalarımızı denetim edip pişme süreci tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatarak yemeğimizi dinlenmeye bırakıyoruz afiyet olsun.
Kabuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
