Kremalı Mantar Çorbası

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram mantar
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 1-2 yemek kaşığı un
  • 1,5 su bardağı süt yahut 200ml sıvı krema
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • 3,5 su bardağı su

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları güzelce yıkayalım ve saplarını çıkarıp küp küp doğrayalım.
  2. Daha sonra tencereye alıp ince doğradığımız soğanı ekleyelim ve biraz pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Doğradığımız mantarları da ek edip mantar suyunu salıp çekene kadar kavuralım.
  4. Daha sonra onu ekleyip 1 dakika daha kavurduktan sonra 1,5 su bardağı süt ya da bir paket kremayı ekleyip orta ateşte kaynamaya başlayıncaya kadar pişirelim.
  5. Altını kısıp 10 dakika kadar daha kaynatın.
  6. Ocaktan almadan tuz ve karabiber de ekleyip altını kapatalım ve çorbamz hazır afiyet olsun. 😋.

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yacan Aşı Çorbası
Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca
Sebzeli Kıyma Kavurma
Yayla Çorbası
İkramlıklar
Mozaik Buzluk Pastası (Çok Pratik)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet