Karışık Poğaça

Karışık Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 1 çay bardağı doğranmış siyah yada yeşil zeytin
  • 1 çay bardağı doğranmış kapya biber
  • Yarım kalıp beyaz peynir
  • 1 tutam dereotu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Aldığım kadar un(4 yada 4.5 bardak)

Karışık Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri uygun bir kapta karıştıralım. Yumuşak hafif ele gelen bir kıvam olsun.
  2. İstediğiniz büyüklükte toplar yapıp yağlı kağıda dizelim.
  3. Üzerine bir yumurta sarısı sürelim ve çörek otu serpiştirelim.
  4. 180 derecede 20 -25 dk hazır. Dinlendikten servise hazır afiyet olsun 😋

Karışık Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekşi Krema Pastası
Çıtır Çıtır Sapsarı Çok Kolay Biber Turşusu Tarifi (Videolu)
Güveçte Çilekli Turta
Menemen
Kandil Simidi
Özbek Pilavı
Hdabla | © 2025 |