Armutlu Yoğurt Püresi

Armutlu Yoğurt Püresi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 ceviz
  • 1 bebek bisküvisi

Armutlu Yoğurt Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce armudu cam rende ile rendeleyip bir kaseye aldım sonra üzerine yoğurdu ekledim.
  2. Yine cam rende ile cevizi toz haline getirdim ve 1 adet bebek bisküvisini parçalayıp püreye ekledim. 🙃.

Not:Püre pütürcüklü olduğu için 7. ay sonrası için tavsiye edilir.

Armutlu Yoğurt Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pirinçli Kabak Yemeği
Tere Salatası
Şambali (Glutensiz)
Ekmek Pizza
Havuç Tarator
Peynirli Gözleme Tarifi
Hdabla | © 2025 |