Makarna (8+ay)

Makarna (8+ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı dolusu kadar makarna
  • 1 su bardağı su
  • Yarın su bardağı ilikli kemik suyu
  • 1 tatlı kaşığı terayağ
  • 1 tatlı kaşığı lor

Makarna (8+ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Su ve ilikli kemik suyunu tenceremize alıp kaynatalım.
  2. Kaynayınca içine makarnamızı koyalım ve pişene kadar haşlayalım.
  3. Piştikten sonra makarnamızı süzelim ve içersinde tereyağ eğittiğimiz tavaya ekleyerek 1-2 tıp karıştıralım ve ocağın altını kapatalım.
  4. Makarnamızı kasemize alalım üzerine lorumuzu ekleyelim. Miniklere afiyet olsun 💙.

Makarna (8+ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Güllaç
Pizza Hamuru (Videolu)
Peynirli Sade Pamuk Poğaça
Güllaç ( Tam Ölçülü Enfes )
Güveçte Sebze Graten
Tuzlu Misket Kurabiye
Hdabla | © 2025 |