Katmer Börek

Katmer Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet milföy hamuru
  • 1 kase beyaz peynir
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ

Katmer Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İki milföy hamurunu görselde ki üzere bırakıp merdane yardımıyla açıyoruz.
  2. Açtığımız hamurun içine isteğe bağlı peynir harcı bırakıp her iki taraftan kapatıp tekrar açıyoruz. 5 dakika da yapılacak böreğimiz pişmeye hazır. Afiyet olsun.

Katmer Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gülen Tabak (Smoothie Bowl)
Kuru Domatesli Peynirli Gevrek Poğaça
Mayalama Yöntemi Tereyağ
Örgü Poğaça
Çilekli Magnolia
Lokma (Osmanlı Mutfağı)
Hdabla | © 2025 |