Ramazan Şerbeti

Ramazan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 litre su
  • 1 küçük kase hibiskus
  • 1 kâse kiraz yada vişne
  • 2 çubuk tarçın
  • 10 tane karanfil
  • 1 adet büyük limon
  • 1 büyük kâse şeker lakin isteğinize nazaran arttırıp azaltabilirsiniz

Ramazan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce suyumuzu kaynatalım ve bir tencerede yüksek ateşte ocağa alalım.
  2. Daha sonra bir sıra olmaksızın materyallerimizi kaynayan suya atalım, yarım saat fokur fokur kaynadıktan sonra kapatalım.
  3. Sonra posasını süzüp bir kâse şekerimizi ekleyelim ve karıştıralım, ister soğuk ister sıcak tüketebilirsiniz. Afiyetler. 🌹💞

Ramazan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiçek Kurabiye
Yoğurtlu Marul Salatası
Çilekli Profiterol
Yayla Çorbası
Şekerpare
Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna
Hdabla | © 2025 |