Ramazan Şerbeti

Ramazan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler
- 3 litre su
- 1 küçük kase hibiskus
- 1 kâse kiraz yada vişne
- 2 çubuk tarçın
- 10 tane karanfil
- 1 adet büyük limon
- 1 büyük kâse şeker lakin isteğinize nazaran arttırıp azaltabilirsiniz
Ramazan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce suyumuzu kaynatalım ve bir tencerede yüksek ateşte ocağa alalım.
- Daha sonra bir sıra olmaksızın materyallerimizi kaynayan suya atalım, yarım saat fokur fokur kaynadıktan sonra kapatalım.
- Sonra posasını süzüp bir kâse şekerimizi ekleyelim ve karıştıralım, ister soğuk ister sıcak tüketebilirsiniz. Afiyetler. 🌹💞
Ramazan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








