Ramazan Şerbeti

Ramazan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 litre su
  • 1 küçük kase hibiskus
  • 1 kâse kiraz yada vişne
  • 2 çubuk tarçın
  • 10 tane karanfil
  • 1 adet büyük limon
  • 1 büyük kâse şeker lakin isteğinize nazaran arttırıp azaltabilirsiniz

Ramazan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce suyumuzu kaynatalım ve bir tencerede yüksek ateşte ocağa alalım.
  2. Daha sonra bir sıra olmaksızın materyallerimizi kaynayan suya atalım, yarım saat fokur fokur kaynadıktan sonra kapatalım.
  3. Sonra posasını süzüp bir kâse şekerimizi ekleyelim ve karıştıralım, ister soğuk ister sıcak tüketebilirsiniz. Afiyetler. 🌹💞

Ramazan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Nohut Yemeği
Parlak Karamel (Tüm Tatlı Pastalarınızda Kullanabilirsiniz)
Çikolatalı Pasta
Dolgulu Köfte (Videolu)
Fransız Usulü Soslu Elmalı Kek
Çiğ Köfte (Bilindik Markaları Unutun)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet