Nohutlu Pilav

Nohutlu Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • Yarım çay bardağı şehriye
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 4,5 su bardağı sıcak su

Nohutlu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şehriye ve sıvı yağı kavuralım.
  2. Yıkadığımız pirinç ve bir gece evvelden suda bekleyip haşlanan nohutları ekleyelim, tereyağını da ekleyip, kavuralım.
  3. Sıcak su ve tuzu da ekleyip 15 dakika pişirelim. Servise hazır. Afiyet olsun:)

Nohutlu Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kat Kat Peynirli Kruvasan Poğaçalar (Videolu)
Kremalı Salçalı Makarna
Ginger Shot & Çayı
Pizza Lowcarb
Arabaşı Çorbası
Bisküvi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet