Fırında Tavuk

Fırında Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • İsteye bağlı 5 adet patates
  • 3 adet kapya biber
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet havuç
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı az kara biber
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • 1 kg tavuk but vs incik

Fırında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle büyük karıştırma kabına patates, kapya biber, kuru soğan, havuç, domates, 1 yemek kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığından az karabiber, 1 yemek kaşığı kekik, 1 kilo but vesaire inciyi bir karıştırma kabına alıyoruz.
  2. Hepsini harmanladıktan sonra üzerine dilerseniz zeytinyağı dilerseniz sıvı yağ ekleyebilirsiniz ben yarım çay bardağı kadar ekledim dilerseniz yağlı kağıtta da yapabilirsiniz yapışmaz tepsilerle de yapabilirsiniz.
  3. Pişirme fırından fırına değişiyor lakin simfer markalı fırınımda 200 derecede pişirdim fanlı. Hazırlama mühleti 10 dakikadır pişirme mühleti ise 40 dakikadır ortada patatesleri denetim edebilirsiniz pişip pişmediğini şimdiden afiyet olsun 🤗.

Fırında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muffin Kek
Antep Usulü Tarhana
Sufle
Patates Ve Tavuklu Milföy Çanağı (Lezzet Dolu)
Kadayıflı Dilber Dudağı Tatlısı
Çikolata Parçacıklı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |