Çıtır Çıtır Paçanga Böreği

Çıtır Çıtır Paçanga Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yufka
  • 1 paket çemensiz pastırma
  • 150 gr kaşar peyniri
  • 2 adet çarliston biber
  • 1 adet büyük domates

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Çıtır Çıtır Paçanga Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İçi için kaşarı rendeleyin domateslerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın biberleri de ince ince doğrayın pastırmayı da doğrayıp bir kapta hepsini güzelce karıştırın.
  2. Yufkaları üçgen olacak formda kesin. Uç kısmına harçtan koyup biraz geniş olacak formda sarın.
  3. Sonra kızgın yağda kızartın. Fazlasını ben buzluğa koydum. Şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun 🌼.

Çıtır Çıtır Paçanga Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Helvası (Cevizli Ve Antep Fıstıklı)
Elmalı Turşu
Avakado Kreması
Kahve Yanı Kurabiye
Ramazan Pidesi
Yöresel Turşu Kavurma (Karadenize Ait Mutlaka Deneyin)
Hdabla | © 2025 |