Düğün Çorbası

Düğün Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Kemikli et veya kesim et
  • Su
  • 2 diş sarımsak
  • 4-5 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber

Düğün Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etlerimizi düdüklüye alalım içine sarımsağı rendeleyip, ek edelim ve 35-40 dk haşlayalım.
  2. Haşlanan etleri farklı bir tabağa alıp, suyunu çorba yapacağımız tencereye süzelim.
  3. Etleri tiftikleyelim tenceremizin içine ekleyelim.
  4. Çorbanın terbiyesi için bir kapta un yumurta ve yoğurdu düzgünce çırpalım.
  5. Tencereye ek etmeden kesilmesini önlemek için terbiyeyi ılıştıralım. Çorbanın suyundan bir kaç kaşık terbiyeye ekleyelim eklerken karıştıralım.
  6. Ilıyan terbiyeyi tenceremizin içine yeniden karıştırmaya devam ederek ilave edelim. 5-6 dk kaynadıktan sonra tuzunu ve baharatını ekleyelim.

Afiyet olsun 😋

Düğün Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yüksel Teyzemin Elmalı Kurabiyesi
Polonya Pastası (Karpatra)
Kinoalı Salata
Fırında Soslu Karnabahar
Yılbaşı Menüsü
Fırınlama Yöntemi İle Karnıyarık Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet