Linzer Bisküvi

Linzer Bisküvi Tanımı İçin Malzemeler

  • 220 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 3 yumurta sarısı
  • 70 gram badem unu (veya bademi toz haline getirebilirsiniz robotla)
  • 280 gram un
  • 1 paket vanilya
  • Marmelat

Linzer Bisküvi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı pudra şekerle karıştırılır, yumurta sarıları eklenir.
  2. Badem unu, vanilya, en sonda un eklenir hamur yorulur.
  3. Yarım saat yahut 1 saat dolapta beklenir dinlenir.
  4. Dinlenen hamuru tezgaha alınır merdaneyle açılır.
  5. İstediğiniz kurabiye kalıplarıyla kesilir.
  6. Kesilin bisküvilerin ortasını hal verilir kurabiye kalıplarıyla, pişirme için fırına verilir.
  7. Pişen bisküvilerin desenli kısmına pudra şekeri serpilir. Öbür yarısına da marmelat sürülür. Pudra şekeri serptiğimiz o bisküvi ile yapıştırılır, servise hazır.

Linzer Bisküvi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çağla Aşı (Yoğurtu)
Yıldızlı Un Kurabiyesi
Buhara Pilavı
İrmik Tatlısı
Patates Ve Tavuklu Milföy Çanağı (Lezzet Dolu)
Meyveli Pastam
Hdabla | © 2025 |