Diyete Uygun Puding Tarifi

Diyete Uygun Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 4 yemek kaşığı bal( pekmezde olur)
  • 1 paket vanilin
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı süt

Diyete Uygun Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları soğuk suya koyup haşlamaya bırakın.
  2. Su kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp 10 dakika haşlayın.
  3. Haşlanan yumurtaları soğuduktan sonra soyup blender haznesine koyun.
  4. Yumurtaların üzerine kakao, bal vanilin ve sütü koyup pürüzsüz olana kadar çekin.
  5. Bu evrede farklı tatlandırıcılar ve bitkisel sütlerden de kullanabilirsiniz.
  6. Pürüzsüz hale gelen puding servis kaselerine aktarıp buzdolabında bir saat dinlendirin ve gerisinde soğuk olarak servis edin.Afiyet olsun. ✅️.

Diyete Uygun Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayalanma Beklemeyen Şipşak Yapılan Pamuk Poğaça
Fındıklı Kurabiye (Bisküvi Kıvamında)
Yalancı Sarıyer Böreği
Limonlu Çatlak Kurabiye
2 Gün İftar Sofram
Tuzlu Pul Biberli Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet