Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli)

Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • Bir avuç rendelenmiş suyu sıkılmış havuç
  • Bir avuç rendelenmiş suyu sıkılmış kabak
  • 1 adet büyük uzunluk yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 3 yemek kaşığı dolu un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım tatlı kaşığı toz şeker
  • Yarım çay kaşığı ucu toz ve karabiber
  • Bir tutam dereotu ve maydanoz
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kaba yumurta ve yoğurt, tuz ,toz şeker, karbonat konulur ve çırpılır .
  2. Daha sonra öteki materyalleri koyup düzgünce karıştırıyoruz.
  3. Ardından yeterlice ısınmış tavaya bir tatlı kaşığı olacak formda koyarak alt üst pişirilir 🤲
  4. Sahura kahvaltı ya acıkınca her saat yiyebilirsınız çok pratik bir tanım fotoğraf ve yorumlar bekliyorum🥰.

Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orjîal Tartolet
Kandil Simiti
Çilekli Magnolia
Sağlıklı Sebze Mücver
Labneli Poğaça
Tam Ölçü Sütlaç
Hdabla | © 2025 |