Kilis Tava Veya Tepsi Kebabı

Kilis Tava Yahut Tepsi Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 350 gram kıyma
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Tuz
  • 2 adet patates

Kilis Tava Yahut Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Rondo içerisine soğan, sarımsak, biberler ve domatesi alıp düzgünce çekin.
  2. Karıştırma kabınıza kıyma, rondodan çektiğiniz materyaller, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve baharatları ekleyip uygunca karıştırın.
  3. Patateslerin kabuklarını soyup halka halka doğrayın.
  4. 28 cm borcama birinci olarak patatesleri gerisinden yoğurduğunuz kıymayı eliniz hafif ıslatarak düzgünce bastırarak patateslerin üzerine yayın.
  5. Üçgen olacak formda dilimleyin.
  6. Üzerini yeşil biber kırmızı biber ve domates ile süsleyin.
  7. Fırın pişirme kağıdını hafif ıslatıp buruşturup borcamın üzerini kapatın.
  8. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40 dakika pişirin.
  9. Ardından kâğıdı alıp 15 dakika daha pişirin.

Kilis Tava Yahut Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Akşam Menüsü
Tereyağı Ve Ballı Somon
Fıstıklı Künefe
Muzlu Muhallebi
Ispanaklı Mantarlı Kremalı Spagetti
Ispanaklı Gül Böreği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet