Tavuk Sote

Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk bonfile
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ

Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuğu jülyen formunda doğrayın.
  2. Baharat ve zeytin yağını da ek ederek güzelce karıştırın.
  3. Vaktiniz varsa 1-2 saat buz dolabında dinlendirin.
  4. Pişireceğimiz tavayı kızdırın ve tavuk etlerini içine koyup orta ara karıştırarak pişirin.

Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Vanilyalı Çilekli Kek
Dubai Çikolatası
Erik Kızılcık Kompostosu
Peynirli İrmik Helvası
Patatesli Çıtır Börek
Günlerce Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |