Pekmezli Yulaf Lapası

Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 zirveli yemek kaşığı yulaf
  • 1 tatlı kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı dut pekmezi
  • 1 tatlı kaşığı chia tohumu
  • 1/2 (yarım) su bardağı süt
  • 1 olgun muz
  • Fındık ceviz

Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller eklenip karıştırılır.
  2. Bir gece buzdolabında bekletilir.
  3. Sabah muz ezilir.
  4. Fındık ceviz atılır üzerine bu karışım dökülür yenir.
  5. (ben sulu seviyorum diye 1 bardak süt koydum şayet sütü 1 bardak koyup yeniden katı kıvamlı istiyorsanız yulaf ve chia tohumunu artırın ).

Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krem Peynirli Pastane Poğaçası
Haşhaşlı Revani
Ispanaklı Krep
Patatesli Hingel
Kremalı Köfteli Makarna
Milföylü Mantı Tarifi (Patatesli Yoğurt Soslu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet