Pekmezli Yulaf Lapası

Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 zirveli yemek kaşığı yulaf
- 1 tatlı kaşığı kakao
- 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı dut pekmezi
- 1 tatlı kaşığı chia tohumu
- 1/2 (yarım) su bardağı süt
- 1 olgun muz
- Fındık ceviz
Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyaller eklenip karıştırılır.
- Bir gece buzdolabında bekletilir.
- Sabah muz ezilir.
- Fındık ceviz atılır üzerine bu karışım dökülür yenir.
- (ben sulu seviyorum diye 1 bardak süt koydum şayet sütü 1 bardak koyup yeniden katı kıvamlı istiyorsanız yulaf ve chia tohumunu artırın ).
Pekmezli Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


