Fırında Parmesan Peynirli Kalamar

Fırında Parmesan Peynirli Kalamar Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram kalamar
  • 10 adet çeri domates
  • 50 gram çekirdeksiz yeşil zeytin
  • 50 gram çekirdeksiz siyah zeytin
  • 30 gram rendelenmiş parmesan peyniri
  • 30 gram galeta unu
  • 5 kısım fesleğen yaprağı
  • 5 kol maydanoz
  • 5 gram tuz
  • 5 gram karabiber
  • 10 gram zeytinyağı

Fırında Parmesan Peynirli Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kalamarın üzerine çeri domatesleri ikiye bölün.
  2. Sonra zeytini ,parmesan peynirini, galeta unu ,fesleğeni, ince doğranmış maydanozu ,tuz, karabiberi ek edip düzgünce karıştırın.
  3. Yağlı kağıt üzerine uygunca serip üzerine zeytinyağını gezdirin.
  4. 180 derece fırında 30 dk kızartın.

Fırında Parmesan Peynirli Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Pudingle Magnolya(3 Malzeme İle)
Portakal Soslu Somon
Kendi Sosunla Pişen Kek
İslim Kebabı
Airfryer’Da 2 Kişilik Revani
Tahinli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |