Karabuğday Topu

Karabuğday Topu Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 tane karabuğday patlağı
  • 1 yemek kaşığı dolusu süzme bal
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi (koymayıp üstüne de kullanabilirsiniz)
  • 1 havuç rendesi
  • 2 çay kaşığı tarçın
  • Çiğ kuruyemiş modülleri (fındık, ceviz, badem gibi)

Karabuğday Topu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karabuğdayı rondoda çekin ya elinizle kırıp kaşık gerisi ile ezin.
  2. Havucu rendeleyin.
  3. Kalan tüm gereçleri ekleyip karıştırın.
  4. Toplar yapın buzdolabında dinlendirin.

Afiyet olsun.

Öneri: üzerine yer fıstığı ezmesi, bitter çikolata eritilmişi, hindistan cevizi üzere süslemeler kullanabilirsiniz.

Karabuğday Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Semizotu Salatası
Çilek Soslu Magnolia
Ballı Soya Soslu Tavuk
Sebzeli Erişte
Dolgulu Yumurta Rulo
İncirli Üzümlü Kek Tarifi
Hdabla | © 2025 |