Kıtır Ekmek

Kıtır Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet bayat ekmek
  • Yarım çay bardağın sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kara biber ve kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Kıtır Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmek ler küp küp doğranır.
  2. Baharatlar ve sıvı yağ çay bardağında karıştırılır ve doğranmış ekmeğin üzerine dökülür hoş bir biçimde karıştırılır.
  3. 180 derecelik fırında 10-15 dk denetimi bir halde kızartılır. Afiyet olsun 😊.

Kıtır Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Borcamda Kaşık Tatlısı
Aynı Malzemeyle Gelin Bohçası Ve Porsiyonluk Pasta Tarifi
Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında)
Kıymalı Kapalı Pide
Hazır Yufkadan Sütsüz Yalancı Su Böreği
Ağızda Dağılan Enfes Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |