Kestaneli Supangle

Kestaneli Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 ml süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 100 gram bitter çikolata

Altı ve üzeri için;

  • 250-300 gram kadar pişmiş, ayıklanmış ve robotta çekilmiş kestane

Kestaneli Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Supanglenin materyalleri çikolata hariç karıştırılarak muhallebi üzere pişirilir.
  2. Tam kaynamaya yakın çikolata eklenir yeterlice karıştırılır.
  3. Kupaların altlarına kestane konur.
  4. Üzerine puding ve en üste tekrar kestane konup soğutularak servis edilir.
  5. Benim kuplarım büyük olduğu için ve supangleyi çok sevdiğimiz için 3 adet dolu dolu çıktı. Aslında tanım 4 porsiyonluk.

Ben kestaneleri vaktinde pişirip ayıklayıp buzluğa atıyorum pastalarda çok pratik oluyor.

Kestaneli Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Starbucks Kurabiyesi
Etli Fellah Köftesi ( Asla Dağılmayan )
Vienna Kurabiyesi
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)
Karpuz Kabuğundan Cacık (Videolu)
Özbek Pilavı
Hdabla | © 2024 |