Kozalak Pasta

Kozalak Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane kakaolu kek (evdeki kalmış keklerden de olabilir)
- 1 paket sıvı krema
- 1 paket (80 gram) bitter çikolata)
- Kakaolu mısır gevreği
- Pudra şekeri
Kozalak Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kremayı kaynama noktasına gelene kasar ısıtın.
- Çikolatayı ısınan kremaya ekleyin ve eriyene kadar karıştırın güzelce bir birine özleşsin.
- Yoğurma kabına keklerimizi ufalayıp hazırladığımız çikolatalı krema karışımını ekleyin güzelce yoğurun.
- Hazırlanan güzelce karışan hamurumuza koni halini verin ve mısır gevreği ile süsleyin ve kozalak biçimi ortaya çıksın.
- Kozalak formlarınızı sunup tepsinize alıp, pudra şekeri yardımı ile kar yağmış görünümünüzü vererek servise hazır hale getirin. Şık sunumunuz hazır afiyet olsun.
Kozalak Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





