Kozalak Pasta

Kozalak Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane kakaolu kek (evdeki kalmış keklerden de olabilir)
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket (80 gram) bitter çikolata)
  • Kakaolu mısır gevreği
  • Pudra şekeri

Kozalak Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kremayı kaynama noktasına gelene kasar ısıtın.
  2. Çikolatayı ısınan kremaya ekleyin ve eriyene kadar karıştırın güzelce bir birine özleşsin.
  3. Yoğurma kabına keklerimizi ufalayıp hazırladığımız çikolatalı krema karışımını ekleyin güzelce yoğurun.
  4. Hazırlanan güzelce karışan hamurumuza koni halini verin ve mısır gevreği ile süsleyin ve kozalak biçimi ortaya çıksın.
  5. Kozalak formlarınızı sunup tepsinize alıp, pudra şekeri yardımı ile kar yağmış görünümünüzü vererek servise hazır hale getirin. Şık sunumunuz hazır afiyet olsun.

Kozalak Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabahar Köftesi Tarifi
Kuru Fasulye Pastası
Mühürlü Karnabahar (Videolu)
Yumurtasız Ve Unsuz Kuskus Köftesi
Köfteli Hünkar Beğendi
Pırasalı Gül Böreği
Hdabla | © 2025 |