Un Kurabiyesi

Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 125 g tereyağı
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı mısır nişastası
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 2,5 su bardağı un
Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurma kabına oda sıcaklığındaki tereyağı, sıvı yağ, mısır nişastası ve pudra şekerini alıp düzgünce karıştıralım.
- Unu yavaş yavaş ek ederek hamuru yoğurmaya başlayalım.
- Hazırladığımız hamurdan bir modül alarak avuç içerisinde yuvarlayalım ve pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine yerleştirelim.
- Önceden ısıttığımız 180 derece fırında üzeri beyaz kalacak biçimde yaklaşık 20 dakika pişirelim.
- Kurabiyelerimizi fırından alarak soğumaları için bekletelim. Soğuyan kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serperek servis edelim.
Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
