Paçanga Böreği (5 Dakikada)

Paçanga Böreği (5 Dakikada) Tanımı İçin Malzemeler

  • 70 gr çemensiz pastırma (küçük küçük ayrılmış)
  • 1 adet domates (küp küp doğranmış)
  • 2 adet sivri biber (ince ince halka halka doğranmış)
  • Yeteri kadar kaşar peyniri (rendelenmiş)
  • 1 adet böreklik yufka

Kızartmak için;

  • Ayçiçek yağı

Paçanga Böreği (5 Dakikada) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeler kişi başına nazaran ayarlanır. 2 kişi için 1 yufka, 2 sivri biber, 1 domates, 70 gram pastırma kullandım. Kaşar peyniri yoksa tost peyniri de kullanılabilir.
  2. Yufka evvel 4 e sonra 8 eşit kesime bölünür üçgen halinde.
  3. Malzemeler bir kapta karıştırılır, yufka içine konulur.
  4. Tava ısıtılır. Bol yağ konulur, kızdırılır. Kızgın yağda gerili önlü kızartılır. Kağıt üzerine alınır fazla yağını çekmesi için. Servis edilir. Afiyet olsun 🩷

Paçanga Böreği (5 Dakikada) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Çökertme Kebabı (Her Hafta Yemek İsteyeceksiniz)
Çatlak Kurabiye
Ispanaklı Ve Nohutlu Mini Atıştırmalık
Zetntinyağlı Kuru Börülce Yemeği
Sebzeli Et Haşlaması (Şifa Deposu)
Tavuk Suyuna Mercimek Çorbası
Hdabla | © 2025 |