Murtuğa Kahvaltı Tarifi

Murtuğa Kahvaltı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım su bardağı un
  • 2 adet yumurta
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı tuz

Murtuğa Kahvaltı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı eritelim.
  2. Unu ekleyelim kavuralım rengi dönene kadar yumurtayı çırpalım. Tuz, karabiber ekleyelim.
  3. Kavrulmuş una ekleyelim karştıralım sıcak yenmesi tavsiye edilir. Servis edelim afiyet olsun.

Murtuğa Kahvaltı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Milföy
Buzluğa Kışlık Yeşil Fasulye Tarifi (Sadece 15 Dakikada) (Videolu)
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Kütür Kütür Karışık Turşu
Lütenitsa (Köz Patlıcan Biber Sosu)
Diyet Kinoalı Izgara Tavuk Salata
Hdabla | © 2025 |