Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg karnabahar
  • 3 adet yumurta
  • 5 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber

Kızartmak için;

  • 2 su bardağı sıvı yağ

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel karnabaharları dört beş dakika kadar haşlıyoruz burası değerli karnabaharları çok haşlamıyoruz çatalla denetim edelim denetimli bir biçimde haşlayalım çok fazla haşlanırsa karnabaharlar dağıtılacaktır.
  2. Haşladığımız karnabaharları süzülmesi için bir süzek içerisine alıp dört 5 dakika kadar bekletiyoruz.
  3. Bu ortada biz de sosunu hazırlayabiliriz ,bir kase içerisine üç adet yumurtamızı kıralım, içerisine tuz ,pulbiber, karabiber ekleyerek çırpalım .
  4. Haşlayıp suyunu süzdürdüğümüz karnabaharları evvel yumurtaya batıralım ,ardından un bulayarak kızgın yağda kızartalım .
  5. Dilerseniz yanına sarımsaklı yoğurt ile servis edebilirsiniz deneyecek olan herkese afiyet olsun.

Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek Görünümlü Lorlu Susamlı Puf Omlet (Bebişler Ve Çocuklar Bayılacak)
Öğlen Oturması
Kalorisi Düşük Köpoğlu Mancası
Beşamel Soslu Karnabahar
Şerbetli Atom Tatlısı
Topal Tavuk
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet