Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo karnabahar
  • Yarım kilo brokoli
  • 2 adet havuç

Sosu için;

  • 1.5 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yumurta
  • Sıvıyağ
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz

Üzeri için;

  • Rendelenmiş kaşar

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tenceremize su koyup kaynatıyoruz .
  2. Kaynayan suyumuza brokoli, karnabahar ve havucumuzu alıp haşlıyoruz.
  3. Ayrı bir kapta sosunu hazırlamak için bütün materyalleri ekleyip çırpıyoruz.
  4. Pişen sebzelerimizi süzüp soğuk su ile yıkıyoruz sonra borcama koyuyoruz üzerine sosunu döküp fırına gönderiyoruz.
  5. 180 derece 20 dk pişiriyoruz, en son kaşarlarımızı da ekleyip 10 dk kadar daha fırına gönderiyoruz. Afiyet olsun.

Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeyh Mualla
Börek
Zeynep’in Nefis Kısırı
Kısır
Sultan Tatlısı
Özbek Pilavı
Hdabla | © 2024 |