Sütlaç

Sütlaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 litre süt
  • 1 çay bardağı pirinç
  • 2.5 çay bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 paket vanilya
  • 3 çay bardağı su (pirinçi pişirmek için)
  • 1/2 (yarım) su bardağı su (nişastayı açmak için)

Sütlaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pirinçleri haşlayın.
  2. Diğer tarafta süt ile şekeri kaynatın. Pişen pirinçleri süte ekleyin.
  3. Nişastayı soğuk suyla açın kaynayan sütten 1 kepçe alıp nişastaya ekleyin. 10 dakika daha kaynatıp vanilyayı ekleyip, ocağın altını kapatın.
  4. Kaselere boşaltıp soğumaya bırakın. 1-2 saat dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Sütlaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

️Atom Meze️ (Acı Severleri Böyle Alalım)
Brokoli Köftesi (Diyete Uygun)
Kıymalı Patates Rulo
Çöp Şiş Pişi
Sulu Köfte
En Kolayından Et Döner
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet