Lavaş

Lavaş Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 su bardağı un
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 2 su bardağı sıcak su

Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kaba unu alıp, içini çukur biçimine getirelim.
  2. İçine tuz ve suyu ekleyip, yoğuralım, 15 dakika dinlendirelim.
  3. Hamuru ince ince tabak büyüklüğünde açalım.
  4. Elektrikli saçta yahut tavayı yağlamadan pişirelim.
  5. Piştik sonra üzerine yavaşça su serpelim ve servise hazır. Afiyet olsun:)

Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Börek
Meyhane Pilavı
Bakla Ezmesi (Beton)(Hatay Mutfağı)
Bebek Kahvaltı
Tahin Dolgulu Balkabağı Topları
Hatay Kısırı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet