Karnabahar Mantı (8+ Ay)

Karnabahar Mantı (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım patates
  • 3-4 küçük bağ karnabahar
  • 1 çay kaşığı terayağ
  • 1 yemek kaşığı kuzu kıyma
  • 1 çay kaşığı salça
  • Yarım çay kaşığı nane
  • 2 yemek kaşığı yoğurt

Karnabahar Mantı (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabahar ve patatesimizi buharda yahut suda haşlayalım. Haşladıktan sonra çatal yardımı ile ezelim. Tabağımıza alalım.
  2. Üzerine yoğurt ekleyelim.
  3. Tereyağ ve kıymamızı kavuralım. 2 yemek kaşığı kadar su ekleyelim. Salçamızı ekleyelim. Üzerine de naneyi ekleyip ocağımızı kapatalım.
  4. Kıymamızı da tabağımıza ekleyelim. Miniklere afiyet olsun. 💙

Karnabahar Mantı (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağsız Unsuz Şekersiz Kakaolu Kek Tarifi
Biber Dolması Tarifi | Tam Kıvamında Ve Nefis!
Pancar Salatası
Tiramisu Tarifi
Patesli Çıtır Börek
Tavuklu Nohut Yemeği
Hdabla | © 2025 |