Portakallı Muhallebi

Portakallı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet orta uzunluk portakal
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı mısır nişastası

Özeri için;

  • Portakal dilimleri

Portakallı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Dört adet orta uzunluk portakalları sıkıp suyunu çıkarıyoruz, tencereye alıyoruz. Akabinde bir su bardağı nişasta ve iki su bardağı toz şeker ilave edip, karıştırıyoruz.
  2. Karıştırma kısmını hiç bırakmıyoruz zira tabana yapışmasın kaynadıktan sonra koyu bir kıvam alacak tepsimizi ıslatıp, tatlımızı döküyoruz tepsiye.
  3. Ardından 1 saat buzdolabında bekletip, üzerine portakal dilimlerini koyup, servise hazırlıyoruz.

Portakallı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiçek Kurabiye
Doyurucu Tavuklu Bowl
Buzluk Böreği
Acılı Ezme Az Ölçülü
Limonlu, Haşhaşlı Kek
Köfte Hamburger
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet