Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Aşırı Güzel Pratik)

Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Çok Hoş Pratik) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 2 çay bardağı süt
- 1 dilim küçük doğranmış bayat buğday ekmeği
- 1 avuç minik doğranmış sucuk
- 1 avuç doğranmış kapya biber
- 3 adet doğranmış yada rendelenmiş mantar
- Tuz
- 1 çay kaşığı karbonat
- Rendelenmis kaşar peyniri
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Çok Hoş Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karıştırma kabına öncelikle ekmek ve kaşar peynir haricinde hepsini çırpıyoruz akabinde ekmekleride ilave edip yeterlice karıştırıyoruz.
- Daha sonra ısınmış tavaya yağ döküyoruz harcımızı orantılı yayıp alt kızarana kadar kapağı kapatıp altı güzelce kızarana kadar pişirelim.
- Bir tabağı az yağlayıp tavayı aykırı çevirip üstüne kaşar peynir serpiştirelim kaşar eriyene kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Çok Hoş Pratik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











