Kaymaklı Pamuk Poğaça

Kaymaklı Pamuk Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket 150 gram kaymak
  • 1.5 paket paket kuru maya
  • 3 çay kaşığı tuz
  • 3 tatlı kaşığı şeker
  • 8 bardak un (değişebilir)

Üzeri için;

  • Yumurta sarısı
  • Biraz kakao

İçine;

  • Peynir

Kaymaklı Pamuk Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edelim 40 dk mayalanması için bekleyelim.
  2. İstediğimiz üzere şekillendirip, yumurtasını sürelim.
  3. 180 derece ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirelim .40 adet poğaça çıkıyor.

Kaymaklı Pamuk Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Dolama Tatlı
Mercimekli Ve Yumuşacık Krep (Videolu)
Sütlaç
Lokmalık Kurabiye
Sebzeli Tuzlu Kek
Orman Meyveli Sütlü İrmik Tatlısı
Hdabla | © 2025 |