Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden)

Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg brokoli
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • 3 kol yeşil soğan
  • Yarım bardak mısır
  • Yarım su bardağı nar
  • 5- 6 adet kornişon salatalık turşusu
  • 1 adet limon
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Nar ekşisi

Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Brokoliyi çok küçük modüllere ayırın ,hatta saplarını küçük küçük doğrayın .
  2. Karbonatlı suya yatırıp uygunca bekletin .
  3. Turşuları ve yeşillikleride doğrayın ,tüm malzemeyi karıştırma kabına koyun .
  4. Üzerine limon, tuz ,zeytinyağı, nar ekşisi dökün ve servis edin.
  5. İnanın artık haşlamayacaksınız brokoli salatası yaparken. Afiyet olsun.

Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dede Çorbası (Yöresel Ve Harika)
Kıymalı Çıtır Patlıcan Rulo
Ekşili Acılı Yeşil Mercimek Yemeği
Bebekler İçin Fırında Patates Köftesi
Gerçek Dalgona Kahvesi (İtalyan Versiyonu)
Kahvaltılık Bayat Ekmek Böreği
Hdabla | © 2025 |