Palıcanlı Meze Tarifi

Palıcanlı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo patlıcan
  • 5-6 tane çarliston biber
  • 5-6 tane kapya biber
  • 1 kilo yoğurt

Palıcanlı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle patlıcanları 4 şerit halinde soyuyoruz, patlıcanları uzun şeritler halinde doğruyoruz.
  2. Süzgece koyup çok az yıkadıktan sonra kızgın yağa atıyoruz .
  3. Rengi altın sarısı olduktan sonra üzerine yoğurt döküp farklı bir yerde iri küp halde doğradığımız çarliston biber ve kapya biberleri yağda kızartın.
  4. Son olarak üstüne döküp servise hazırlıyoruz.

Palıcanlı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Waffel Hamuru
Sebze Şöleni Yoğurtlu Meze
Bu Kestane Pişirme Yöntemini Mutlaka Deneyin (%100 Açılıyor) (İçi Lokum Kabuğu Çıtır)
Milföy Çanağında Tavuk
Karışık Urfa Dolması (Ekşili, Acılı)
Kaşarlı Sucuklu Pide
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet