Prenses Tatlısı

Prenses Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket çilekli puding
  • 3,5 su bardağı süt

İrmikli kısmı için;

  • 1 litre süt
  • 1 büyük çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı irmik
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı

Prenses Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle uygun bir tencereye 3,5 su bardağı sütü ve pudingi koyup ocağa alın yoğunlaşıncaya kadar karıştırarak pişirin.
  2. Dilediğiniz rastgele bir kalıbı ıslatıp dökün kenara alın.
  3. Diğer taraftan irmik kısmını hazırlayın.
  4. Uygun bir tencereye süt ,şeker ,irmiği koyun ,ocağa alın .
  5. Koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin ocaktan alın, vanilya ve tereyağını ek edip birebir kalıba dökün.
  6. 3 saat buzdolabında bekleyin.
  7. Kalıbı zıt çevirerek tatlınızı çıkarın. Afiyet olsun.

Prenses Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Çerezli Kek Tarifi
Mascarponeli Oreo Tatlisi
Kışlık Tarhana Yapımı
Şahane Bisküvili Pasta
Çikolatalı Damat Pastası
Peynirli Simit Poğaça
Hdabla | © 2025 |