Kornişon Turşu Mezesi

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet kornişon turşu
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 3 yemek kaşığı yoğurt

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kornişon turşuyu minik dilimleyelim bir tabağa alalım.
  2. Ayrı tabakta mayonez ,yoğurt ,sarımsak tozunu ,limon suyunu ,tuzu karıştıralım.
  3. Kornişanlarıda içine alalım karıştıralım çok lezzetliiiii😍😍😍.

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍
5 Dakikada Soğan Mezesi
Bebek Kahvaltı
Fırında Levrek (Mangal Tadında)
Karamelli Armutlu Kek
Avokadolu Yoğurt (12 + Ay)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet