Tembel Gelin Çorbası

Tembel Gelin Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı bulgur
  • Yarım su bardağı yeşil mercimek
  • 1.5 tatlı kaşığı domates salçası
  • 0.5 tatlı kaşığı biber salçası
  • 3 orta uzunluk soğan
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 büyük uzunluk havuç
  • 2 litre sıcak su
  • 3 çay kaşığı tuz

Tembel Gelin Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağı ve soğanı tencereye alalım.
  2. Soğan kavrulduğunda salçayıda ekleyip kavuralım.
  3. Yıkadığımız bulgur ve mercimeği koyuyoruz, kavuruyoruz.
  4. Sıcak suyu ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Havuçları ekledikten sonra tuz koyun ve kapağını kapatın, bulgur pişince pişmiş oluyor.

Tembel Gelin Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıbrıs Tatlısı
5 Yaş Kurabiyesi
Cupcake
Tırtıl Şekilli Tuzlu Kurabiye
Doyurucu Salata
Haşhaşlı Revani Tatlısı
Hdabla | © 2025 |