Pirinçli Ispanak (6+ Ay)

Pirinçli Ispanak (6+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- Yarım soğan
- Yarım tatlı kaşığı salça
- 8-10 yaprak ıspanak
- 1 yemek kaşığı pirinç
- Yarım su bardağı ilikli kemik suyu
- 1 su bardağı içme suyu
Pirinçli Ispanak (6+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağ ve soğanımızı kavuralım.
- Üzerine salça ekleyip kokusu çıkana kadar kavuralım.
- Ispanaklarımızı küçük doğrayalım.
- Tenceremize ekleyip karıştıralım.
- Kapağını kapatalım ve ıspanağın suyu salıp geri çekmesini bekleyelim.
- Üzerine pirinç ekleyip 2-3 dakika kavuralım.
- İlikli kemik suyu ve içme suyumuzu ekleyip karıştıralım.
- Kapağını kapatıp pişmeye bırakalım.
- Pirinçler yumuşayıp ıspanak da piştiğinde ocaktan alalım. Miniklere afiyet olsun 💙.
Pirinçli Ispanak (6+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
