Kış Sebzeleri Çorbası

Kış Zerzevatları Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 3 küçük kök brokoli
- 3 kök karnabahar
- Yarım havuç
- Küçük uzunluk soğan
- 1 çay kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı un
- Göz kararı zeytinyağı yada ayçiçek yağı
- 1 yemek kaşığı kemik suyu
Kış Zerzevatları Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sebzeleri buharda yada suda haşlayalım ( ben buharda haşladım ).
- Soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavuralım içerisine unu ekleyip kavurmaya devam edelim.
- 1 çay kaşığı domates salçamızı da atıp kavurmaya devam edelim.
- Haşladığımız zerzevatları çatal yardımıyla ezelim kavurduğumuz salçalı soğanın içerisine ekleyip bi tıp karıştıralım.
- Bir buçuk su bardağı su ekleyelim be pişirmeye bırakalım.
- Kaynadıktan sonra altını kapatalım beş dakika sıcaklığı çıktıktan sonra blanderdan geçirelim.
Miniklerime afiyet olsun❤️.
Kış Zerzevatları Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




