Havuçlu Kabak Tarator

Havuçlu Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 2 adet havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 4 dolu çorba kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz

İsteğe bağlı süslemek için;

  • Toz biberli ceviz

Havuçlu Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve havuçlar rendelenir.
  2. Önce tavaya zeytinyağ koyuyoruz ,ardından kabaklar atılıyor suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
  3. Sonra havuçları atıyoruz ve 1 diş sarımsağı da ben ezip sotelerken içine atıyorum.
  4. İkiside pişince soğumaya bırakıyoruz. Sıcakken yoğurtla buluşturursak kesilir.
  5. Yoğurtu karıştırma kabına alın.
  6. Ezilmiş sarımsak ve tuzu atın çırpın, içine soğuyan kabak ve havucu da alın.
  7. Servis tabağına alabilirsiniz.Deneyen herkese afiyet olsun.

Havuçlu Kabak Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Spoonful Tatlısı
Domates Soslu Zeytinyağlı Kabak
İki Renkli Şerbetli Tatlı
İşte Çıtır Çıtır Patates Kızartması
Susamlı Kurabiye
Ev Yapımı Limonata
Hdabla | © 2025 |