Elmalı Havuç Topu

Elmalı Havuç Topu Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 2 adet elma
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı tarçın ( tepeleme)
  • 1 çay bardağı ceviz
  • Yarım paket bisküvi (12-13 adet)

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi

Elmalı Havuç Topu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yıkayıp kabuklarını soyduğumuz havuç ve elmayı rendeleyelim tavaya alalım.
  2. Üzerine tereyağı ve şeker ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirelim.
  3. Daha sonra rondodan çektiğimiz ceviz bisküvileri ve tarçını ek edip tüm gereçler bütünleşinceye kadar elimizle yoğuralım.
  4. Cevizden biraz daha küçük modüller koparıp yuvarlayalım hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.

Deneyeceklere kolay gelsin afiyet olsun.

Elmalı Havuç Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bu Kestane Pişirme Yöntemini Mutlaka Deneyin (%100 Açılıyor) (İçi Lokum Kabuğu Çıtır)
Renkli Erişte Makarnası
Sarımsak Mezesi
Yalancı Köstebek Pasta
Patates Püreli Meze
Elmalı Balkabaklı Muhallebi (6 +ay)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet