Elmalı Havuç Topu

Elmalı Havuç Topu Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet havuç
- 2 adet elma
- 4 yemek kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- 1 çay kaşığı tarçın ( tepeleme)
- 1 çay bardağı ceviz
- Yarım paket bisküvi (12-13 adet)
Üzeri için;
- Hindistan cevizi
Elmalı Havuç Topu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yıkayıp kabuklarını soyduğumuz havuç ve elmayı rendeleyelim tavaya alalım.
- Üzerine tereyağı ve şeker ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirelim.
- Daha sonra rondodan çektiğimiz ceviz bisküvileri ve tarçını ek edip tüm gereçler bütünleşinceye kadar elimizle yoğuralım.
- Cevizden biraz daha küçük modüller koparıp yuvarlayalım hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
Deneyeceklere kolay gelsin afiyet olsun.
Elmalı Havuç Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











