Yumuşacık Dana Pöç (Kolay Lezzetli Sağlıklı)

Yumuşacık Dana Pöç (Kolay Lezzetli Sağlıklı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo gram dana pöç
  • 1 fincan zeytinyağı
  • 1 buçuk çay kaşığı tuz
  • 3 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 18 adet sarımsak
  • 3 buçuk su bardağı su

Yumuşacık Dana Pöç (Kolay Lezzetli Sağlıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir gece evvelce pöçleri soğuk su dolu bir kapta buzdolabında bekletip sonraki günü suyunu süzün üzerinden su gezdirin.
  2. Çömleğe zeytinyağı koyun kuru soğanları soyup iri bir formda doğrayın sonra çömleğin tabanına yayın üzerine pöçleri dizin .
  3. Onların üzerine soyulmuş sarımsakları serpin ve tuz atın.
  4. En son suyunu da koyup çömlekteki materyalin üzerini yağlı kağıt ile kapatın onun da üzerine kapak kapatın.
  5. Orta ocakta kısık ateşte 5 saat pöçler güzelce yumuşayıncaya kadar pişirin.
  6. Ben 5 saat pişirdim siz 3 saat sonra ortada bir denetim edin güzelce yumuşayıp piştiğinde hazırdır.Afiyet olsun.

Yumuşacık Dana Pöç (Kolay Lezzetli Sağlıklı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Airfryerda Sağlıklı Pırasalı Kek
Şeftalili Kek
Tavuk Tantuni
Ezogelin Çorbası
Patlıcan Yatağında Atom Tarifi
Kinoa Kısırı
Hdabla | © 2025 |