Fırında Kemiksiz But

Fırında Kemiksiz But Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kemiksiz tavuk but

Sosu için:

  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • Tuz
  • 5 yemek kaşığı zeytin yağı

Fırında Kemiksiz But Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri yıkayıp suyunu süzüp bi kaba alalım.
  2. Sos için olan materyalleri bi kasede karıştırıp tavuğa ek edip harmanlayalım.
  3. Üzerine streç sinema ile kapatıp buzdolabında 2 saat kadar dinlendirelim.
  4. Dilerseniz bi tavada birinci kapağı kapalı olarak pişirip daha sonra kapağını açıp kızartarak yada evvelce ısıtılmış fırında 200 derecede pişirebilirsiniz.
  5. Her iki tarafını kızarttığımız etlerimiz servise hazır. Afiyet olsun.

Fırında Kemiksiz But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ciabatta Ekmeği
Sebzeli Ve Kıymalı Fırın Yemeği
Osmanlı Demirhindi Şerbeti
Sütlü Çikolatalı Brownie
Elmalı Cevizli Kek
Çıtır Mantı
Hdabla | © 2025 |