Mantarlı Karıştırma

Mantarlı Karıştırma Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kültür mantar
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 su bardağı süt
  • Kaşar peynir
  • Tuz

Mantarlı Karıştırma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavaya zeytinyağını alalım.
  2. Mantarları zeytinyağında suyunu çekene kadar kavuralım.
  3. Mantarlara unu ekleyelim ve unun kokusu çıkana kadar düşük ısıda kavuralım.
  4. Daha sonra sütü ek edelim ve kıvam alana kadar karıştıralım.
  5. Üzerine en son kaşar dilimleri ekleyip kapağını kapatalım.
  6. Kaşarlar eridiğinde servise hazır olacaktır.
  7. Dilerseniz üzerine sos olarak tereyağında toz biberi kavurup ekleyebilirsiniz.
  8. Ben mantarın kokusunu sevdiğim için kokusunu baskılasın istemedim. Deneyen herkese afiyetler olsun :).

Mantarlı Karıştırma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Poğaça (İnstant Mayalı)
1 Saatte Patatesli Börek
Yalancı Sarıyer Böreği
İçli Köfte
Havuçlu, Patatesli Brokoli Salatası
Tuzlu Çörekotlu Pastane Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet