Damla Çikolatalı Bonibonlu Kurabiye (Videolu)

Damla Çikolatalı Bonibonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

12 adet kurabiye için ;

  • 125 gram yumuşak tereyağı (oda sıcaklığında)
  • 3 dolu yemek kaşığı esmer şeker
  • 2 dolu yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 1 adet orta uzunluk yumurta
  • 230 gram bardağı un (1 artı 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı kadar)
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 50 gram beyaz damla çikolata
  • 50 gram ruby (pembe) damla çikolata
  • 50 gram minik bonibon

Damla Çikolatalı Bonibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığında yumuşak tereyağını, vanilyayı ve şekerleri bir yoğurma kabının içine alın ve mikserle 2 dk çırpın.
  2. Yumurtayı ekleyip kısadan çırpın.
  3. Unu ve karbonatı ekleyip elinizle yoğurun.
  4. Damla çikolatalarını ekleyip devam yoğurun.
  5. Son olarak bonibonları ekleyip güzelce yoğurun.
  6. Hamurdan iri uzunluk ceviz büyüklüğünde toplar şekillendirin. Ortalarında biraz boşluk bırakarak pişirme kağıdı serili fırın tepsinize dizin.
  7. Önceden ısıtılmış 180 derece alt/üst ayar fırında 15 dakika kenarları hafif kızarana kadar pişirin. 10 tepside birinci sıcaklığı çıktıktan sonra ister sıcak ister soğuk tüketin. Afiyet olsun!

Damla Çikolatalı Bonibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yayla Çorbası ( Lokanta Usulü )
Simitli Sucuklu Yumurta
Puding Yapımı
Pratik Milföy Gözleme
Renkli Ve Lezzetli Pancarlı Cevizli Mısırlı Roka Salatası Tarifi! (Videolu)
Lotuslu Cookies
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet