San Sebastian

San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler
- 900 gram labne ( pınar kullandım)
- 700 gram krema ( bim in kırmızı paketi )
- 250 gram toz şeker
- 50 gram un
- 2 paket vanilya
- 6 adet yumurta
San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle el çırpıcısı kullanacağız mixser değil, sırasıyla labneyi daha sonra kremayı ekliyoruz, daha sonra kalan bütün gereçleri ekleyip, el çırpıcısı ile çırpıyoruz ve iç harcımız hazır.
- Kalıbımızı güzelce tereyağ ile yağlıyoruz ve içerisine yağlı kağıdı koyuyoruz büsbütün kalıbın formunu almalı.
- Önceden ısıtılmış 200 derecede 40 dakika pişiriyoruz fırınların ayarları farklıdır ve değişiklik gösterebilir kendi fırınınıza nazaran ayarlayın lütfen yarım saat de kâfi olur içi sallanması gerekir salladığınızda.
Afiyet bal şeker olsuun :))
San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





