Kabak Salatası

Kabak Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yeşil kabak
  • 1 yemek kaşığı kabak çekirdeği içi
  • 5 6 kısım dereotu
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Kabak Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 kabağı soyacak yardımı ile çekirdek kısımlarına gelecek kadar soyuyoruz.
  2. Dereotunu doğrayıp üzerine koyuyoruz.
  3. Limon, tuz, zeytinyağı ve kabak çekirdeğini de ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  4. Bu formda çiğ olarak tüketiyoruz.
  5. Meze yada salata olacak tüketebilirsiniz. Deneyecekler şimdiden afiyet olsun 😊

Kabak Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Şehriye Çorbası
Hazır Tadında Ev Baklavası
El Açması Milföy Börek
Lavaş Tostu
Kolay Meyveli Kedidili Pasta
Biberli Ekmek
Hdabla | © 2025 |